Wat een mooie tijd om een vrouw te zijn

Nooit eerder was het zo fijn om een vrouw te zijn. Aan de ene wordt er aan alle kanten gevochten voor vrouwenrechten en dan vooral gelijke rechten voor man  en vrouw. Een mooi voorbeeld hiervan zijn de Tweede Kamer verkiezingen. Nog nooit zijn er zoveel vrouwen gekozen in de Tweede Kamer als dit jaar. Aan de andere kant is het fijn om een vrouw te zijn omdat er heel vrouwvriendelijke feestperiode aanbreekt. Zo was het afgelopen maand Internationale Vrouwendag. De komende maanden worden er veel vrouwen in het zonnetje gezet tijdens Secretaresse dag en Moederdag. Over al deze dagen is genoeg te vertellen. Dat is dan ook precies wat we gaan doen!

Internationale vrouwendag en secretaresse dag

Zowel de Internationale dag van de vrouw als secretaresse dag zijn in het leven geroepen om stil te staan bij een bepaalde groep in de samenleving. De internationale vrouwendag is daar om de vrouw in je leven even in het zonnetje te zetten maar ook om stil te staan bij alle vrouwen die nog worden onderdrukt of de ongelijkheid tussen man en vrouw. Secretaresse dag is daar om een bloemetje te geven aan de secretaresse die het hele jaar zo hard voor jou werkt.

Moederdag

Elk jaar is het toch weer moeilijk om een leuk origineel cadeautje te vinden voor je moeder. Natuurlijk kun je naar https://www.origineelkadootje.com/ gaan en daar iets uitzoeken. Ook kun je er voor kiezen om een ontbijt op bed te geven. Vroeger gaf je een strippenkaart en mocht je moeder 10 momenten uitzoeken waarop je dan een klusje deed. Eigenlijk, wat je ook geeft je moeder zal er blij mee zijn. Toch wil je elk jaar weer een leuk cadeau geven waar jouw waardering en liefde voor je moeder uit blijkt.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*