Waarom het merk Xsensible zo geliefd is bij velen

Xsensible

Er is geen goede reden meer om een lelijke schoen te dragen. Tegenwoordig bestaan er genoeg prachtige schoenen die ook goed voor je rug en gewrichten zijn. Andersom geldt dat ook: lelijke schoenen dragen omdat dat zogenaamd de enige comfortabele schoenen zijn, is onzin. Het merk Xsensible bewijst dat wel. Xsensible brengt je namelijk het beste van beide werelden.

Xsensible

Als je een schoen uitzoekt zijn de volgende zaken belangrijk:

  • je wil er goed uit zien
  • je wil dat ze comfortabel zijn
  • je wil geen klachten krijgen
  • je wil geen zweetvoeten

Xsensible tikt dit hele rijtje af en is daarom een hartstikke populair merk bij velen. 

Wat biedt Xsensible?

Sommige merken maken alleen maar pumps, anderen alleen maar sandalen. Xsensible doet gelukkig meer dan dat. Je koopt er onder andere zeer comfortabele open schoenen. Dat is bijzonder want open schoenen zijn zelden comfortabel. Maar ook sneakers en laarsjes kun je bij dit merk voor aankloppen. 

Xsensible

Het gebruik van stretchleer

Het is natuurlijk voor een goede schoen belangrijk dat deze van het beste materiaal is gemaakt. Bij Xsensible is dat het geval. Uniek aan dit merk is dat alle schoenen worden gemaakt met stretchleer. Dit leer bestaat uit maar liefst zes verschillende lagen. Elke laag heeft een eigen unieke functie. De buitenste laag is echt leer en is extra rekbaar gemaakt door een speciale behandeling. Het rekt in de breedte 70% en slechts 30% in de lengte. Dit is voor veel mensen ideaal, want gedurende de dag zetten onze voeten namelijk langzaam iets uit. Dankzij deze technologie blijven de schoenen de hele dag heerlijk aanvoelen.