Verrassingsfeestje

Mijn vriend Anton wordt binnenkort 21, daarom wilde ik een verrassingsfeestje geven. Er moest veel voor gedaan worden. En het moeilijkste van alles: het geheimhouden. Al zijn vrienden zijn aanwezig en zijn ouders zijn er ook gezellig. Want op zijn 21e mag hij voor schut worden gezet door zijn vrienden binnen de grenzen. En dat moet natuurlijk ook voor zijn ouders.

De plannen

We hebben Anton zijn huis uit gelokt en hebben het huis helemaal versierd. We hebben boodschappen gedaan en cocktails gemaakt. Hij vond sangria erg lekker dus hebben we besloten sangria te maken. Naast sangria was er ook wijn en bier natuurlijk. Daarnaast nog een leuke B52 shot. Het geheim houden van de verrassing was soms nog al moeilijk. Hij wilde namelijk al plannen maken voor de avond van zijn 21e verjaardag. Dat kon natuurlijk niet gebeuren want dan was het verrassingsfeestje gepland. Daarom zeiden al zijn vrienden dat ze druk waren en niet konden afspreken. Dit vond die wel heel vervelend want hij kreeg het gevoel alsof iedereen was vergeten dat het dan zijn verjaardag is.

Super sale

Ook hoort er nog een cadeau bij. Dit vond ik erg lastig want hij heeft al bijna alles. En natuurlijk ben ik ook maar een student dus heel duur kan ik het ook niet maken. Ik zat eerst te denken aan een tripje naar een van de buurlanden. Alleen dat heeft die al zo vaak gezien. Uiteindelijk kwam ik uit op black bananas. Dit is een kleding merk met allerlei soorten trainingspakken, boxers, jassen, t-shirts etc. Dit leek me wel leuk om voor hem te kopen. Maar dit is wel een wat duurder merk. Gelukkig is er een black bananas sale. Hierdoor kon ik een leuk trainingspak voor hem kopen voor een mooie prijs. Zijn maat was we leen klein gokje daarom heb ik gekozen om met after pay te betalen. Op deze manier kan hij het passen en is die te klein of te groot kan die worden teruggestuurd. Als die dan niet past neem ik hem wel mee naar de winkel in Amsterdam om een nieuw pak te halen op mijn kosten.

Een avond om niet te vergeten

De avond van zijn feestje is aangebroken. Hij kwam thuis van een diner met zijn ouders. Hij kwam binnen en stond helemaal versteld. Hij dacht dat al zijn vrienden waren vergeten dat die jarig was. Hij kon zijn ogen even niet geloven. We hebben cadeautjes uitgepakt en hij was heel erg blij met zijn black bananas pak. Hij paste deze gelukkig perfect. Na de cadeaus zijn we het lekker gaan vieren. Het is ons gelukt hem goed voor schut te zetten en hebben er een top avond van gemaakt! Een geslaagd feestje.