Veja sneakers: dames wit tot nu toe het populairst

Veja sneakers dames wit

Veja is een merk dat mooie maar ook zeer verantwoorde sneakers maakt voor zowel mannen als vrouwen. De Veja sneakers dames wit zijn echter tot nu toe de meest verkochte en populairste versie van de Veja sneaker. En wij weten wel waarom.

Veja sneakers dames wit

Een duurzame schoen

Allereerst is Veja gewoon een bijzonder merk. De sneakers van Veja worden gemaakt van biologisch katoen en wild rubber uit het Amazonegebied in Brazilië. Daar worden ze uit plantaardig gelooid leer en van gerecyclede plastic flessen in elkaar gezet. Ze worden dan ook helemaal in dat land geproduceerd. De katoenboeren worden goed betaald en hebben een betrouwbare samenwerking met het bedrijf. Veja houdt goed in de gaten dat de fabrieksarbeiders goed betaald worden en onder degelijke omstandigheden werken. Veja is dus een zeer duurzame en verantwoorde optie.

Modieuze schoen

Een verantwoorde en duurzame optie betekent overigens niet dat de schoenen niet mooi zijn. Sneakers zijn gelukkig erg hip op dit moment wat betekent dat dames niet meer zoveel op hakken hoeven te lopen. Veja sneakers zijn minstens zo modieus en tof als andere grote merken maar dan ben je ook nog goed bezig voor de wereld. De witte sneakers zijn met name in de zomer erg populair.

Veja sneakers dames wit

Wit kan bij alles

Die witte sneakers kun je in de zomer namelijk combineren met zowat elk soort outfit. Onder een broek staan ze hartstikke stoer maar ook een zomers jurkje kun je goed combineren met witte sneakers van Veja.