Tips om je trouwdag te vieren

dani van toll

Trouwen is bijzonder. Je hebt de intentie om voor het leven bij elkaar te blijven en als je dit dan weer ieder jaar mag vieren, dan is dat prachtig. Het is de dag waarop jij en je geliefde elkaar het ja-woord hebben gegeven. Elke trouwdag is een mooie gelegenheid om hier weer aan terug te denken en de mooie herinneringen naar boven te halen. Hoe je je trouwdag viert is aan jullie. Hier een aantal tips:

Tip 1: Herinneringen ophalen

Een trouwdag is iets wat je elk jaar weer viert. Vaak denk je er niet iedere dag aan, maar is dit het perfecte moment om weer terug te denken aan jullie eerste ontmoeting of om herinneringen van de bruiloft zelf op te halen. Zo komen alle verhalen weer naar boven en kun je het bijzondere moment weer koesteren. Je kunt ook foto’s van de bruiloft erbij pakken om weer aan herinneringen en verhalen te komen.

Tip 2: Jubileum vieren

Een trouwdag is niet zomaar iets. Al helemaal als het een speciaal nummer heeft, zoals 5 of 10 jaar. Of zelfs 50 jaar. Dit zijn allemaal momenten die zeker de moeite waard zijn om te vieren en dit kun je doen door er een feest van te maken. Net zoals je bruiloft een feestdag was, kun je hier weer iets groots van maken. 

Je kunt een zaal huren en er samen met jullie vrienden, familie en kennissen een feestje van maken. Je kunt dan weer kiezen voor mooie kleding, zoals gelegenheidskleding in plaats van bruidsmode. Bij Dani van Toll vind je het allebei. Zo doe je je bruiloft nog lichtjes over en wordt het jubileum nog meer bijzonder.

Tip 3: Uitje

Het is niet altijd nodig om je bruiloft te vieren en groot te maken. Je kunt ook samen iets gaan ondernemen. Doe een leuk uitje samen met je partner, zoals naar een speciaal restaurantje om lekker te eten of een hele dag allemaal leuke activiteiten doen als een soort date, maar dan de hele dag. Je kunt het nog leuker maken door een romantisch tripje te maken naar het buitenland, zoals naar Parijs. Maak er iets moois van!