Tas soorten die je op de markt kan vinden

dierenprint tassen

Bron: maes & hills collection

DE MIDDELGROTE SCHOUDERTAS

Schoudertassen hebben een slanke en verfijnde maar sportieve aantrekkingskracht – en zijn een perfecte dagelijkse go-to tas. Rijk leer of getextureerd suède zijn ideaal, maar zelfs een nette canvas stof in de zomer kan perfect zijn voor een lichtgewicht, weersbestendige look. De opties voor dit soort tassen variëren drastisch, dus veel van wat het waard is, wordt ook bepaald door je eigen persoonlijke stijl, smaak niveau en budget.

DE CHIQUE TOTE

Elke vrouw heeft een tas nodig, en niet alleen een grote tas om spullen in mee te slepen, maar een die er ook gepolijst en professioneel uit kan zien. Als je een laptop heen en weer draagt van kantoor dan is dit zeker de tas voor jou. Maar als je niet veel verder draagt dan je portemonnee, een telefoon en een kleine make-up tas, kun je nog steeds dit soort tassen gebruiken, kies gewoon voor een lichtgewicht tas – zoals in een canvas materiaal.

DE CASUAL DAGTAS

Dit is je wildcard en hiermee kun je je persoonlijke stijl laten zien. Er zijn tal van dit soort handtassen die de bank niet zullen breken, van een gestreepte zwerver tot een sportieve shopper tot een krokodillen octrooi koppeling. Op die dagen dat je wat meer plezier hebt met je look, dingen veranderen en deze tas in je 9-tot-5 routine werken. Het is een geweldige manier om je stijl op gang te zetten en te laten zien.

DE HOBO TAS

Hobo tassen worden gedefinieerd door hun halvemaan vorm en slouchy uiterlijk. In tegenstelling tot andere tassen zijn hobotassen meestal groot met een stevige handgrepen. Soms zijn hobotassen ontworpen om op één schouder te worden gedragen in plaats van vastgehouden. De tas dankt zijn naam aan de stereotiepe cartoon hobo die een bundel met een stok draagt. Dat een Hobo tas slonzig lijkt betekent niet dat deze niet van een merk kan zijn, Burkely heeft een variatie aan Hobotassen te koop.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*