Snel van je overtollige kleding af

Kleding opkoper

Als er iets snel veranderd op in de kledingmarkt dan is het wel kinderkleding, snel zijn er weer andere trends en kleuren. Hierdoor ben je als winkelier al snel weer toe aan een nieuwe collectie, maar waar moet je dan met alle oude kleding naar toe? De kleding opkoper koopt alle soorten kleding, welke maat of welke kleur het ook is. Zit er een opdruk op dan is dit ook geen probleem, zolang de kleding nieuw is en in goede staat dan kopen zij het. Met particulieren worden er geen zaken gedaan, fabrieken, winkels en groothandels zijn welkom voor het aanbieden van hun kleding.

Alle soorten nieuwe kleding is welkom

Wat voor kleding je ook hebt als groothandel of winkelier, de kleding opkoper neemt het van je over. Ouwe shirts die al jaren uit de mode zijn worden door het bedrijf gewoon overgenomen, alsmede die ouwe rok die niemand ooit nog zal dragen omdat die zo ouderwets is. Truien en sweaters of andere kleding, je krijgt een goede en eerlijke prijs voor deze nieuwe kleding. Maar ook kleding als lingerie en sportkleding kopen ze graag van je over, zolang het nieuw is en van goede kwaliteit is geen kledingstuk een probleem om over te nemen.

Kleding opkoper

Schoenen die in de weg staan?

De nieuwe collectie schoenen komt binnen in je winkel en je bent nog niet eens van de oude af, daar zit je dan met al die merkschoenen waar je eigenlijk niets mee kunt doen. Gelukkig is er dan de kleding opkoper nog, want deze koopt namelijk ook schoenen in. Er zijn een aantal eisen die eraan schoenen worden gesteld, zo moeten het altijd ongedragen schoenen zijn en moet het een merkschoen zijn. Wat voor model de schoen is maakt niet uit, als de schoenen in goede conditie zijn dan nemen ze die over.