Professionele roeikleding laat je beter sporten

Sta jij elk weekend weer aan de kant van het water om te gaan roeien, bijvoorbeeld om te trainen of je voor te bereiden voor een wedstrijd? Dan weet je als geen ander hoe lastig het kan zijn om de juiste kleding te vinden. De één zweert bij echte roeikleding, terwijl de ander het liefst ‘algemene’ sportkleding draagt. Echter zullen de mensen die vaak of professioneel roeien allemaal beamen dat het dragen van professionele roeikleding je prestaties en resultaten bevorderen. Maar hoe kan het dat simpele kleding ervoor kan zorgen dat je beter presteert? In dit artikel vertellen we je alles over de professionele en unieke roeikleding van United Rowing.

Roeikleding voor roeiers, door roeiers

Bij United Rowing kennen ze als geen ander het belang van professionele roeikleding. De roeikleding van United Rowing is dan ook gemaakt door roeiers, voor roeiers. Zij weten precies wat je nodig hebt om zo comfortabel mogelijk de hoogste prestaties te leveren. Keer op keer weer. Professionele roeiers zweren dan ook bij roeikleding, zoals een roeipakje. Een roeipakje heeft namelijk diverse voordelen wanneer we het vergelijken met het dragen van reguliere kleding tijdens het trainen of een wedstrijd;

  • Een roeipakje zit relatief strak om het lichaam ten opzichte van reguliere sportkleding. Dit voorkomt bijvoorbeeld dat de roeiriem in de knoop komt te zitten met je t-shirt of sweater. Uiteraard is dit iets wat je wilt voorkomen tijdens een wedstrijd of training.
  • Roeien doe je op het water, waardoor het nog wel eens kan voorkomen dat je kleding nat wordt. Zou je normale kleding dragen dan bestaat dit vaak uit katoen. Het nadeel hiervan is dat katoen lang vochtig blijft én warmte niet goed vasthoud. Een professioneel roeipakje houdt warmte uitstekend vast en is binnen mum van tijd opgedroogd wanneer het nat wordt.

Laat de roeikleding personaliseren zoals jij dat wilt

Roei je vaak in teamverband? Bijvoorbeeld trainingen in het weekend met een aantal jouw vereniging, of in een wedstrijd. Dan is het voor het echte teamgevoel en verbondenheid leuk om allemaal in dezelfde kleuren te roeien. Dat kan, met de roeikleding van United Rowing. Zij kunnen jouw roeikleding personaliseren zoals jij dat wilt. Bijvoorbeeld met de kleuren van jouw team en logo’s van diverse sponsoren. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*