Peter Kaiser Pumps koop je bij Van Arendonk

Iedere vrouw heeft minimaal één paar goede pumps nodig. Je weet nooit wanneer er een gelegenheid is om ze te dragen en je kunt maar beter goed voorbereid zijn. En dus is het verstandig om, zeker wanneer je altijd op sneakers loopt, één paar tijdloze prachtige pumps te hebben. En dan kom je al snel uit bij Peter Kaiser pumps. Deze pumps zijn modern maar toch tijdloos door het schitterende design. Peter Kaiser pumps koop je niet voor maar één seizoen, nee, deze pumps kun je jaren dragen. Heb je eenmaal de smaak te pakken en heb je ontdekt dat je toch lekker kunt lopen op hakken? Dan is het tijd om bij Van Arendonk te gaan kijken wat er nog meer mogelijk is.

Peter Kaiser pumps zijn er in verschillende uitvoeringen

Als gesloten schoen met een (flinke) hak, maar ook als open schoen of zelfs met een gespje over je wreef. Je kunt goed zien welke mogelijkheden er allemaal zijn als je eens gaat kijken op de site van Van Arendonk. Alle Peter Kaiser pumps zijn hier gewoon te bestellen. Wil je liever advies in een fysieke winkel? Dat kan ook. De medewerkers van Van Arendonk staan in verschillende plaatsen voor je klaar om je te adviseren.

Kies je kleur of hou je het neutraal?

Wil je maar één paar pumps "voor het geval dat", dan kies je natuurlijk voor een paar in een neutrale kleur. Draag je graag pumps en heb je al verschillende soorten en kleuren? Dan loont het pas echt de moeite om eens bij de Peter Kaiser pumps te gaan kijken. Deze pumps zijn er in verschillende kleuren van geel tot lichtroze en van panterprint tot een gekleurde streep. Het is maar net voor bij welke outfit je aan het shoppen bent. Je kunt zelfs je saaie kantooroutfit een extra dimensie geven door er een paar uitbundige pumps onder te dragen.

Een hoge hak of een klein hakje?

Als je niet gewend bent om op hakken te lopen dan kunnen pumps met een flinke hak je tegenstaan. Je bent dan misschien bang om te struikelen of onhandig te lopen. Gelukkig zijn Peter Kaiser pumps er met hakken in verschillende hoogtes. Kies voor een wat bredere, lagere hak voor een zelfverzekerde tred als je normaal gesproken op sneakers loopt. Ben je daar goed aan gewend? Dan wordt het toch wel een keer tijd voor een prachtige naaldhak. Dat staat ook nog eens extra chique.