Mijn zoektocht naar dé trouwjurk van mijn dromen

trouwjurk gezocht

Ik ben 1,5 maand geleden ten huwelijk gevraagd. Het was op een prachtige locatie op vakantie. Aan het Comomeer in Italië om precies te zijn. Het was echt een verrassing voor mij, dus dat was extra leuk. We hebben besloten om volgend jaar juli te trouwen. We hebben dan nog even de tijd om alles voor te bereiden en hopelijk is corona tegen die tijd ook weg uit onze samenleving (of hebben we een manier gevonden om ermee om te gaan). Benieuwd hoe ik mijn trouwjurk heb gevonden? Ik deel het graag in deze blog! Lees je mee? 

P.S. heb je zelf nog tips? Hoe heb jij bijvoorbeeld jouw trouwjurk gevonden? Laat gerust een reactie achter onderaan deze blog. Ik ben erg benieuwd naar jouw tips. 

Mijn zoektocht naar dé jurk

Ik had nog nooit eerder naar trouwjurken gekeken. Wat is er eigenlijk allemaal verkrijgbaar? Naast de traditionele witte jurk, zijn er blijkbaar ook gekleurde trouwjurken verkrijgbaar. Nu moet ik zeggen dat ik een gekleurde trouwjurk niet echt zie zitten, maar het is leuk om te weten dat het er is. 

Ik ben daarom eerst naar ‘Say yes to the dress’ gaan kijken. Dit is een programma wat te zien is op televisiezender ‘TLC’. In dit Nederlandse televisieprogramma gaan dames samen met Fred van Leer op zoek naar dé trouwjurk. Door naar Say yess to the dress te kijken, heb ik in korte tijd veel inspiratie opgedaan. Ideaal! 

Pinterest

Ook heb ik gebruik gemaakt van Pinterest. Door hier te zoeken op trouwjurken, krijg je een goed beeld van wat er allemaal mogelijk is. Uiteindelijk heb ik mede dankzij ‘Say yes to the dress’ en Pinterest gevonden wat ik zocht. Dé trouwjurk van mijn dromen!

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*