Jouw dierbare altijd dicht bij je

assieraden-shop.nl

Zodra er iemand komt te overlijden zal je in een periode van diepe rouw terecht komen. Het verdriet neemt de overhand wat logisch is en daar kun je niks aan doen. Rouwen hoort bij een overlijden en de periode wat daaropvolgend zal het verlies een plaatsje gaan krijgen. Wanneer een dierbare wordt gecremeerd kan je ervoor kiezen om een ashanger aan te schaffen. Deze hanger kun je vervolgens vullen met de as van jouw dierbare en altijd dicht bij je dragen.

Welke vorm de hanger gaat krijgen ligt natuurlijk aan jouw eigen wensen. Neem maar eens een kijkje op de website van Assieraden Shop. Hier vind je diverse exemplaren welke je kunt bestellen. Ook qua de kleur kan je het geheel naar wens krijgen.

assieraden-shop.nl

Ashanger met tekst?

Een dierbare verliezen is al een heftige periode. Ongeacht of dat er een lang ziektepatroon was. Diegene zal worden gemist en na verloop van tijd zal het verdriet plaats maken voor mooie herinneringen die jullie hebben gedeeld. Zo kan je bijvoorbeeld een ashanger met tekst realiseren op de website van Assieraden Shop. Ook voor dieren bestaat deze mogelijkheid! Een viervoeter verliezen kan voor veel mensen als heftig beschouwd worden. Je deelt immers jouw lief en leed met jouw viervoeter.

Om jouw viervoeter te eren is het ook mogelijk om een ashanger te kopen waar de as van jouw dier in gedaan kan worden. Neem gerust een kijkje op de bovenstaande website om het complete assortiment te bekijken.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*