Het afwerken van kleding en andere producten

Fournituren

Het gebruik van fournituren betekent niet dat je alleen gebruik maakt van een toevoeging. Je hebt de producten ook nodig om een naaiwerk bijvoorbeeld af te werken. Maar de kleine textielwaren heb je ook nodig om een kledingstuk compleet te maken, je kunt dan denken aan een rits in een broek of knopen van een jasje. ook garen en verschillende soorten banden behoren onder de doelgroep, vroeger sprak men van band en garen. Tegenwoordig vallen er zeer veel producten in de categorie.

Fournituren

Voor op de camping

Je denkt er misschien niet zo snel bij na, maar fournituren kun je ook prima gebruiken op de camping. Denk hierbij aan de kussens voor de caravan, maar ook de rubbers om de tent aan de haring te bevestigingen valt er onder. Band om de gordijnen van de caravan af te werken, allemaal kleine hulpmiddelen die ervoor zorgen dat je naaiwerk netjes afgewerkt is. Want dat is eigenlijk wat je doet, een knoop aanzetten, een rits plaatsen of een band voor de gordijnen zijn allemaal bewerkingen om de stof netjes af te werken.

Fournituren

Producten voor een bepaald jaargetijde

Afbeeldingen met kerstartikelen voor op kleding, of voor andere stoffen vallen ook onder fournituren. Eigenlijk heb je er meer mee te maken dan je denkt, neem bijvoorbeeld het garen wat je gebruikt. Niet te vergeten de naald waarmee je aan het handwerken bent, het zijn allemaal voorbeelden uit deze grote groep artikelen. Maar ook wol valt eronder, kijk eens in de webshop van de stoffenkraam.nl wat je allemaal aan kunt kopen op dat gebied.