Hatland NL, kwaliteit en schoonheid van eigen bodem

Producten van eigen bodem zijn nog altijd zeer geliefd. Is het omdat we meer vertrouwen hebben in eigen producten of omdat er een grote traditie achter zit? Bij Hatland NL weten ze in elk geval aan welke eisen een goede hoed moet voldoen. De oprichter, Robert Reusink, was een echte liefhebber van buitenactiviteiten. Vanuit deze passie startte hij in 1992 in Zwolle een hoedenzaak. Sindsdien heeft hij altijd oog gehad voor stijl, kwaliteit, afwerking en mooie stoffen.

Welke hoeden vind je zoal bij Hatland NL?

Hatland NL zorgt voor diversiteit. Zo kun je bijvoorbeeld een gelijkaardig model vinden uitgevoerd in stof of in leder. En je kiest voor heel wat mooie trendy kleuren. Zowel dames als heren vinden er hoeden om bij hun outfit te laten passen. En je vindt voor elk weer een gepaste hoed. Zo hoef je niet bij elke gelegenheid hetzelfde hoofddeksel te dragen. Kies voor een geklede hoed voor je uitstapje naar de stad, een sportief hoedje om gaan te vissen en een lekker warme hoed voor als je in het bos gaat wandelen. Bij Hatland vind je een hoed voor elke dag en voor elke gelegenheid.

Het geheim van Hatland hoeden

Dat Hatland hoeden zo populair zijn, heeft wel een bepaalde reden. Zowel de oprichter als zijn ontwerpers en medewerkers dragen zelf de hoeden van Hatland. Zij willen elke dag ervaren hoe hun hoeden aanvoelen. En nog meer, ze willen ook uit eigen ervaring weten of hun hoeden nog kunnen verbeterd worden. ‘Kaizen’ ofwel het zichzelf telkens weer opnieuw verbeteren staat bij Hatland NL hoog in het vaandel. Er gaat geen dag voorbij of Hatland is bezig aan vernieuwing en het nog beter maken van hun hoeden. Als klant profiteer je daar uiteindelijk ook van. Als je kiest voor een Hatland hoed, dan weet je gewoon dat je kwaliteit koopt. Ook al draag je die ene hoed elke dag, je zult er heel wat jaren kunnen van genieten.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*