Dierenprint tassen: het is altijd in de mode

dierenprint tassen

Niemand weet waarom maar dierenprint blijft toch altijd weer terugkomen op jurken, shirts, rokjes, truien, leggings, schoenen en tassen. Dierenprint tassen zijn helemaal hip en daarom zetten we hier een aantal voor- en nadelen van dierenprint tassen op een rij.

Hoogwaardige kwaliteit

Soort dier

Bij het aanschaffen van een tas met dierenprint is het belangrijk te bedenken welk dier je het liefst op je tas ziet verschijnen. Er zijn een aantal mogelijkheden waar je misschien nog nooit over na hebt gedacht: 

  • zebra
  • luipaard
  • neushoorn
  • tijger
  • boomkat 
  • ijsbeer
Groot assortiment

Er zijn nog veel meer opties. De opties hierboven vallen onder de meest gangbare prints. Het is belangrijk om het soort dier te kiezen dat het best past bij jouw omgeving. Wil je goed gecamoufleerd door het leven kies dan een print uit die je tas weg laat vallen in zijn achtergrond. In de winter is het bijvoorbeeld een goede keuze om voor de ijsbeer print te gaan, terwijl je dat in de zomer op het strand natuurlijk niet moet doen. Woon je in een stad dan zal luipaardprint je echt niet helpen, maar op de savanne is dat juist een prima keuze. Zo zie je dus dat het uitkiezen van het perfecte dier nog niet zo makkelijk is als de meeste mensen denken. Veel winkels helpen je bij deze keuze door je een tas uit te laten testen. Ga over straat met je nieuwe tas van vogelprint en let goed op hoeveel mensen in je omgeving zien waar jij bent. Heb je de goede print gekozen dan wordt je veelal genegeerd, maar is jouw print te opvallend dan kan je de tas gemakkelijk ruilen.