Deze kledingitems mogen niet ontbreken in je kledingkast

Kleding maakt de man

Mannen en shoppen. De een vindt het geweldig, de ander vindt er niets aan. In deze blog vertellen we je welke items in elk geval niet in je kledingkast mogen ontbrekenen. Zo weet je zeker dat je altijd netjes & representatief voor de dag komt.

Een goed paar sokken

Sokken zijn erg belangrijk. Ze ondersteunen je voet en vangen zweetdruppels op. Maar witte sportsokken onder een nette zwarte broek zien er niet uit. Daarom is het belangrijk om genoeg nette sokken in je kast te hebben. Kies voor een paar effen sokken. Zonder gekke opdrukken en natuurlijk zonder gaten. Versleten sokken zien er niet uit. Draag je vaak sneakers? Kies dan voor onzichtbare sokken. Het komt je outfit ten goede! En heb je snel last van zweetvoeten? Kies dan voor bamboe sokken, dit zijn sokken tegen zweetvoeten.

Ondergoed afgestemd op je leeftijd

30 jaar oud en draag je boxershorts met Tweety er op? Ongetwijfeld grappig bedoeld, maar je maakt er weinig indruk mee bij je bedpartner. Kies daarom voor goed zittend ondergoed zonder gekke prints of opdruk. De tijd van Tweety op je boxershort is voorbij.

Een wit en een zwart overhemd

Een wit (of zwart) overhemd is altijd goed om te hebben. Een overhemd is toepasselijk bij meerdere gelegenheid. Naar kantoor, naar een uitvaart of naar een chique gelegenheid. Combineer het overhemd met een nette spijkerbroek of een pantalon.

Een aantal nette (effen) t-shirts

Schaf een aantal witte en zwarte (effen) t-shirts aan. Ga het liefst voor een ronde hals. De V-hals is namelijk al een aantal jaar uit het straatbeeld verdwenen. De ronde hals blijft altijd populair.

Een goede spijkerbroek

Zorg ervoor dat je een goede spijkerbroek in de kast hebt liggen. We raden je aan om voor een spijkerbroek zonder scheuren te kiezen.

Kies voor passende kleding

Niets zo storend als kleding die niet goed past. Weet je niet goed welke maat je hebt? Laat je dan adviseren in de winkel. Een te strak zittend t-shirt ziet er niet uit. Net als een broek die 2 maten te groot is. Kies daarom altijd voor passende kleding.

Kleding maakt de man

‘Kleding maakt de man’ is een veelgehoorde uitspraak. Zit je kleding goed? Dan kan dit een boost geven aan je zelfvertrouwen. Een goedgeklede man straalt vertrouwen en klasse uit.