Deze items heeft iedere vrouw nodig in haar kledingkast

Voor iedere kledingkast geldt dezelfde regel: de basics zijn het belangrijkste onderdeel. Het grootste deel van je kledingkast zou uit basics moeten bestaan. Met basics kun je de tofste outfits combineren en je outfits kun je nog leuker maken met de juiste accessoires. Hieronder lees je welke items je in je kledingkast nodig hebt, zodat jij nooit meer uren voor je kast hoeft te staan en niet weten wat je aan moet.

Perfecte basis

Een goed wit T-shirt kan je altijd gebruiken. Je kunt dit combineren met mooie jeans of een stoere rok. Kies voor een T-shirt van kwalitatieve stof zodat je er jaren plezier van kunt hebben. Bij een basic wit T-shirt horen ook de juiste jeans. Veel vrouwen vinden het erg lastig de juiste jeans te vinden. Bij de ene winkel kom je makkelijk in een maat 36 en bij de andere winkel vraag je naar een maat 40. Bij het kopen van jeans is het ook belangrijk dat je kiest voor een kwalitatieve stof en dat het comfortabel zit. Een broek die mooi staat zit niet altijd lekker en dat wil je niet.

Schoenen

Ook bij schoenen zitten een paar belangrijke basics tussen. Denk aan klassieke loafers die je naar iedere belangrijke afspraak aan kan of de stoere sneakers die lekker zitten en die je kunt combineren met een schattig bloemenjurkje. Wanneer je denkt aan basic sneakers kun je het beste kiezen voor klassieke witte sneakers. Witte sneakers staan bij iedere outfit en zitten ook nog eens lekker!

Designer

Elke vrouw houdt van mooie designer spullen. Nu hoef je hiervoor niet je hele kledingkast te vullen met de duurste spullen. Met een paar mooie Valentino tassen als accessoire kun je iedere outfit compleet maken. Daarnaast kun je ook kiezen voor een paar duurdere sieraden die je combineert met een basic outfit die je niet veel heeft gekost.