Deze horloge merken moet jij kennen als man

Als je net zo gek op horloges bent als ik dan is deze blog geschikt voor jou. Als man zijnde heb je wat minder opties op het gebied van sieraden. Al moet ik zeggen dat er genoeg mannen zijn die ook oorbellen dragen. Maar dat terzijde. Als het over horloges gaat dan praten we over verschillende varianten zoals klassiek, sportief of modern. Je hebt ze in allerlei kleuren, vormen, kwaliteit, maten en digitaal of met wijzerplaat. Je kan het dus zo gek maken als dat je zelf maar wilt. Maar welke horloge merken moet jij als man echt kennen?

Rolex

Wie kent de Rolex nou niet? Dit dure klokje staat symbool voor rijkdom. Soms is een oude Rolex nog veel meer waard dan een gloednieuwe Rolex. Het hangt echt van het type en zeldzaamheid af. De Rolex zien we vaak verkocht worden in het zilver of goud. En tegenwoordig zien we ook steeds meer diamantjes op de Rolex omdat mensen van de gekte niet meer weten wat ze met hun geld moeten doen. Ik ga er even vanuit dit dat Rolex te hoog is gegrepen voor jou.

Omega

Ooit bedacht als autorace-horloge maar nu meer bekend als de horloge die mee naar de maan mocht. De NASA had de Omega horloge uitgekozen als meest geschikte horloge om mee te nemen. En nog altijd draagt dit merk dus die historie met zich mee.

Cartier

Cartier horloges staan bekend om de andere vormen. Deze horloges zijn ontworpen door een visionaire ontwerper en niet door een horlogemaker. De horloges staan bekend om het rechthoekige design en niet om het ronde design.

Grand Seiko

De Seiko Group bracht de Grand Seiko in 1960 op de markt en streeft perfectie na. Grand Seiko is op het gebied van horloges een waar meester en niet meer weg te denken bij de juwelier. Wil je een Grand Seiko horloge kopen? Kijk dan gerust eens online.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*