Deze accessoires maken jouw look gegarandeerd compleet

Je kent het wel; heb je een superleuke outfit bedacht om aan te trekken, en dan trek je de kleding daadwerkelijk aan, blijkt de outfit eigenlijk best wel saai te zijn. En hoe kan het dan dat het er bij anderen wel altijd zo leuk uit ziet? Het geheim; de juiste accessoires uitkiezen. Wij zetten een aantal accessoires op een rij die jouw look sowieso compleet maken.

Zoek een leuke tas uit

Tip 1: Zoek een leuk tasje uit die bij jouw outfit past. Dit maakt jouw outfit niet alleen een stuk speelser en levendiger, maar is natuurlijk ook nog eens super handig. Want wat als je een jurkje aan wilt doen zonder zakken? Of een broek waarbij niet alles wat je mee wilt nemen op een dag in jouw broekzakken past? Wat voor outfit je ook aan hebt, een tas is jouw beste vriend. En het handigste eraan; je kunt ze in alle kleuren en maten vinden, dus er is er gegarandeerd eentje die jouw outfit af maakt.

accessoires

Draag een vet horloge als accessoire

Denk je aan accessoires om aan te doen bij je outfit? Dan denk je misschien al snel aan de wat meer standaard sieraden, zoals een ketting of armbandje. Maar wat is nou een betere statement piece dan een mooi horloge? Je kunt een horloge helemaal stijlen zoals je zelf wilt. Wil je voor een fijnere, simpelere look gaan? Zoek dan ook een fijn, plat horloge met kleine wijzerplaat, eventueel in combinatie met een fijn armbandje. Wil je liever een stoerdere accessoire bij je outfit? Check dan eens een stoer heren horloge met een grote wijzerplaat, bijvoorbeeld een mooi Hugo Boss horloge.

Draag andere sieraden

Dat je een mooi horloge uitgezocht hebt, betekent natuurlijk niet dat je verder geen andere sieraden kunt dragen. Je kunt het horloge bijvoorbeeld combineren met een mooie set ringen, of een armbandje. Maar ook in je gezicht werken sieraden altijd om je look wat meer kleur te geven. Denk bijvoorbeeld aan een mooi paar oorbellen, of een kettinkje om ervoor te zorgen dat je hals minder kaal oogt. Wat voor look je ook wilt creëren, een mooie set sieraden is nooit mis.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*