Bijzondere cadeaus voor een 21-diner!

Tegenwoordig zijn 21-diners helemaal hip! Dit fenomeen, dat is overgewaaid uit de Verenigde Staten, houdt in dat je voor je 21e verjaardag een groot diner geeft voor vrienden en vriendinnen. Het is eigenlijk ontstaan zodat de mensen waarmee je studeert jouw ouderlijk huis kunnen zien en je ouders kunnen ontmoeten. Maar tegenwoordig huren ook veel mensen een locatie af en huren ze catering in, omdat het anders wel heel veel werk is om te organiseren. Wel zijn 21-diners enorm leuk! Want zeg nou zelf, hoe vaak dineer jij heel uitgebreid in nette kleding met al je beste vrienden en vriendinnen? Alleen wat lastiger kan zijn is een cadeau bedenken voor de jarige! Gelukkig heb ik in deze blog tips gezet voor leuke 21-diner cadeaus. 

Tip 1: een mooi sieraad 

Allereerst is een mooi sieraad een geweldig cadeau idee. Een sieraad is namelijk iets dat je altijd bij je draagt en waar je veel naar kijkt. Elke keer dat de jarige naar dit sieraad kijkt, zal hij/zij denken aan het prachtige diner en zijn/haar lieve vrienden en vriendinnen. Dat is toch een mooie gedachte! Wat wel belangrijk is om te checken is wat voor sieraden deze persoon al heeft en welk materiaal sieraden de persoon draagt (goud of zilver). Zelf heb ik een tijdje terug voor een 21-diner een mooie armband en ketting gegeven of een dames armband zilver

Tip 2: iets persoonlijks 

Daarnaast is een persoonlijk cadeau ook erg leuk. Zoals ik hiervoor al zei is het bijzonder als je iets geeft waardoor wordt teruggedacht door de jarige aan een bepaald moment of iets wat een grapje is tussen jullie. Wat ook veel wordt gedaan is dat er een groot 21-boek wordt gemaakt door alle genodigden en dat deze naast het cadeau wordt gegeven. In dat boek worden dan allerlei foto’s geplakt van nu en vroeger en tekstjes geschreven over bijvoorbeeld hoe de vriendschap ontstaan is of waar je aan moet denken als je aan de jarige denkt. Het is even wat werk om zo’n boek te maken maar het is enorm leuk voor de jarige om te krijgen! Ga gewoon lekker een avondje knippen en plakken met al je vriendinnen met een wijntje erbij en dan ben je zo klaar. Een persoonlijk sieraad zoals naam armbandjes is ook nog een optie. Zo combineer je tip 1 en 2!

Tip 3: een ervaring

Tot slot is het ook leuk, als je niet zo goed weet wat iemand wil, om een ervaring te geven. Iets wat de jarige kan gaan doen met haar vriend of een goede vriendin zoals bijvoorbeeld een weekendje weg of een avondje uit. Herinneringen maken is altijd leuk! En op die  manier geef je niet iets aan de jarige wat toch maar blijft liggen of niet gebruikt wordt. Voor een weekendje weg kan je ook een cadeaubon kopen zoals een Bongo bon of iets dergelijks. Dan hoef je niet al een datum en hotel uit te kiezen, maar kan de jarige dat lekker zelf doen!