Article Title: Tips voor het kiezen van het perfecte trouwpak

trouwpak kopen

Veel bruiloften zijn niet uitgekomen in 2020, mede dankzij de pandemie. De focus is verlegd naar 2021, het jaar waarin alle uitgestelde bruiloften zullen plaatsvinden. Als je je huwelijk in 2021 plant, is hier de lijst met de mooiste trouwpakken voor 2021. Waar moet je op letten bij een trouwpak kopen?

trouwpak kopen

Dubbele rij knopen

Double-breasted pakken zijn altijd in de mode geweest en zien er altijd chic uit. De bruidegom in een slank gesneden, op maat gemaakt jasje met dubbele rij knopen kan gemakkelijk worden onderscheiden van de rest van het huwelijksfeest. Deze trend zal in 2021 een populaire keuze blijven.

Ongebruikelijke kleuren

Blauwe en zwarte trouwpakken zijn al lang het hoofdbestanddeel van huurpakken. Maar er is een toegenomen verlangen naar iets anders voor de gedurfde bruidegom. Groene pakken en bordeauxrode pakken zijn in 2019/20 populair onder modebewuste grooms en de verwachting is dat ongebruikelijke kleuren het komende jaar zullen toenemen bij de mooiste trouwpakken.

Afstudeerpakken

Val op met een sprankelende gouden smokingblazer met lovertjes voor je bruiloft in 2021. Balpakken in sprankelend goud zullen zeker een stijlinspiratie zijn voor degenen die van plan zijn in 2021/2022 in het huwelijksbootje te stappen.

Gewaagde geruite pakken

Gewaagde geruite pakken zullen een revolutie in design zijn in 2021 na een jaar lang stilzwijgen tijdens de pandemie. Want de meest gedurfde, meest modieuze en meest trendy bruidegom van 2021 gaat gewaagde geruite trouwpak kopen. Dappere, klassieke en funky trouwpakken met ruitjespatroon zullen in 2021 de trend zijn.

Wit op maat gemaakt dinerpak

Zin in een James Bond-glamour die elegant, stijlvol en verfijnd is? Met zoveel te vieren deze lente / zomer, zullen dinerkostuums een belangrijke trend in het huwelijkspak voor 2021 zijn. Wat is een betere manier om je grote dag te vieren dan in een onstuimig wit dinerpak als een witte ridder met zijn bruid in een witte jurk die je zeker de wow-factor zal bezorgen op je bruiloft. Hopelijk heeft de bovenstaande line-up van de trends in trouwpakken voor 2021 je een aantal geweldige bruidegomideeën opgeleverd. Het wordt aanbevolen dat u het winkelproces minimaal 6-9 maanden voor uw bruiloft start, zodat u ruim de tijd heeft om te winkelen voor het beste trouwpak.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*