Upcycled Outfit

Eerlijke outfit

Eerlijke outfit

Vandaag deel ik met jullie een outfit waarvan ik de rok geupcycled (is dat een woord?) heb. Ik had al tijden een spijkerbroek liggen, gekocht bij de kringloop, maar hij zat echt te strak. Vroeger, toen ik op de middelbare school zat, vond ik deze rokken echt megacool. Ik was een beetje een alternatief meisje in die tijd;-).

Anyway, ik besloot van die spijkerbroek een ‘maxi skirt’ te maken. Heel makkelijk, broek open tornen aan de binnenkant, spijkerstofje er tussen naaien en klaar. Hij zit ook nog eens lekker. Ik draag er één van mijn favoriete shirts bij van Armedangels. Dit is een heerlijk luchtig shirt voor dit benauwde weer en die cactussen zijn geweldig toch?

Eerlijke outfit

Eerlijke outfit

Het shirt wat ik draag is dus van Armedangels, de rok heb ik zelf in elkaar genaaid van een kringloopspijkerbroek en ik draag er rode allstars onder, die ik tweedehands kocht bij Episode.

Auteur: Lidia

Eerlijke mode, Fotografie, enthousiast, moeder van 3...

Eén gedachte over “Upcycled Outfit”

  1. bonjour,je recherche une belle trans pour m&7128#;initier. je suis étudiant sur paris, 19 ans, 1m87, sportif, sérieux. j’aime le concret. si intéressées ou 0651874807. a bientôt j’espère

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *