Het laatste beetje roadtrip Europa

IMG_20160801_130033

IMG_20160801_130500

IMG_20160801_130105

We hadden gepland om een roadtrip door Europa te maken, maar uiteindelijk bleven we in Tsjechië. Wat een mooi land! We reden rond, wandelden, struinden door dorpjes, maar zaten vooral heerlijk op wat kleine charmecampings. Het is soms zo fijn om er even uit te zijn, vooral om dan ook weer heerlijk thuis te komen.

Bijna zodra ik thuis kwam, kreeg ik instant inspiratie voor allerlei dingen. Niet terwijl ik weg was, nee, dat kwam toen ik thuis kwam. Ik realiseer me dat het best bijzonder is om een fijn thuis te hebben, een comfortabel matras, frisse lakens, schone kleren en een plek waar ik me prettig en veilig voel.

Nu moet ik er wel bij zeggen dat wij redelijk ‘old school’ kamperen, dus zonder electrisch, met twee lage uitgooi tenten, zonder koffiezetapparaat, koelkast en dat soort dingen. Op sommige campings werden we zelfs een beetje raar aangekeken of hadden mensen ‘respect’ voor ons. Anyway, wij vinden dat een paar weekjes per jaar wel charmant en daarom is het daarna ook weer heerlijk thuiskomen.

Roadtrip

En dan nog even een heel ander dingetje. In een volgepropte mini supermarkt in een piepklein Tsjechisch dorpje, waarvan ik de naam niet kan uitspreken, vond ik drie paar bamboesokken voor drie euro. Er hingen ook leggings en ondergoed van bamboe, ik vond het heel frapant, want hier in Nederland betaal ik meer dan het driedubbele voor bamboe ondergoed of kleding. Dus mocht je ooit in Tsjechie komen… haha.

IMG_20160801_201447

Hebben jullie een fijne vakantie gehad?

Auteur: Lidia

Eerlijke mode, Fotografie, enthousiast, moeder van 3...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *