Fair Fashion Friday 57

Fair fashion, eerlijke kleding

Een aantal jaar geleden kreeg ik voor kerst een sjaal met heel veel verschillende kleuren. De persoon die het voor mij uitgekozen had vond dat het bij me paste. Ik hoor het wel vaker, dat kleur iets is wat gewoon bij mij hoort.

Het is soms wel lastig, omdat een groot gedeelte van de duurzame mode vaak gepresenteerd wordt als neutraal en monochroom. De eerlijke merken zijn vooral gestart met basics die iedereen aan kan. Heel tof vind ik nog steeds. Tot nu toe scoorde ik vaak tweedehands mijn gekleurde items.

Fair fashion, eerlijke kleding

De rok van deze #fairwearfriday sprak me ook aan vanwege de kleur. Het merk kende ik niet, maar ik werd er wel gelijk vrolijk van. ‘Who’s that girl’ is de naam van het merk en het deed me gelijk denken aan één van mijn favoriete series New Girl.

Who’s that girl is een Belgisch merk, wat werkt met bio katoen (nog niet alles, maar dat ligt wel in de planning lees ik op hun website). Daarbij wordt hun kleding geproduceerd in fabrieken waar ze als merk een duurzame relatie mee aangaan. Leuk om zo weer een nieuw merk te ontdekken! Als je van kleur houdt, zeker een aanrader.

Fair fashion, eerlijke kleding

Fair fashion, eerlijke kleding


Fair Wear Friday OOTD

 

Auteur: Lidia

Eerlijke mode, Fotografie, enthousiast, moeder van 3...

8 gedachten over “Fair Fashion Friday 57”

  1. Het is idd wel herkenbaar dat duurzame kleding weinig kleur en variatie hebben. Zelf ben ik aparte vormgeving en kleur en motieven. Ik zoek nu veel tweedehands en vermaak zelf tot een mooie creatie tot mijn portemonnee de draagkracht van duurzame kleding kunnen betalen. 😉

    Altijd leuk om te zien hoe je steeds weer nieuwe ideeën vindt. succes!!!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *