Fair Fashion Friday 52, een jaar rond

Fair fashion Friday52

Zo, ik ben alweer een jaar bezig met mijn Fair Fashion (of fair wear) Friday blogs. Het zijn de artikelen die het allermeest bekeken worden op deze website. Dit was mijn eerste artikel, leuk om zo weer terug te kijken!

Vandaag heb ik een makkelijke sportieve outfit aan, helemaal mijn stijl. En de trui maakte ik zelf. Het was al even geleden dat ik had gehaakt, maar toen ik deze trui had gezien bleef die in mijn hoofd hangen. Ik besloot er zelf een te maken en daar kwam dit dus uit. Het patroon ervoor bedacht ik zelf en de katoenmix is van Katia, een merk wat veel met duurzaamheid doet. Ze hebben zelfs een Fair Trade Cotton lijn, waar ik later nog wel meer over ga schrijven.

Fair Fashion Friday 52

Fair Fashion Friday 52

Fair Fashion Friday 52

Fair Fashion Friday 52


Fair Wear Friday OOTD

  • Trui: Handmade by me
  • Jurk: Bellamy Gallery
  • Broek: Heel oud, ooit tweedehands gekocht
  • Schoenen: Vintage Adidas via Episode
  • Tas: Fjällraven Kånken

Auteur: Lidia

Eerlijke mode, Fotografie, enthousiast, moeder van 3...

6 gedachten over “Fair Fashion Friday 52, een jaar rond”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *