Fair Fashion Friday 45

Fair Fashion Friday 45

Vakantie en reflectie

Afgelopen twee weken was het rustig hier op All about Fair fashion. Ik moest echt met mezelf in overleg over hoe ik verder wil. Als blogger denk ik dat het makkelijk is om jezelf te laten beïnvloeden door andere bloggers en de fantastische dingen die zij maken. Ik volg een aantal superfijne blogs en Instagrammers en ik merkte dat ik superkritisch werd op mezelf en wat ik hier creëer.

Deze week heb ik dus besloten om iets minder online sociaal te zijn. Ik ga me richten op het creëren van mooie en inspirerende posts hier, zonder mezelf teveel te laten beïnvloeden door andere content die ik zie. Dat is beter voor mijn eigen zelfbeeld (haha) en ook voor het persoonlijke tintje van All about Fair Fashion.

Mijn eerste workshop!

Afgelopen zondag hield ik mijn eerste workshop over Fair Fashion. Wat vond ik dat leuk om te doen zeg! Voor deze workshop was ik gevraagd in mijn kerk. Ontzettend tof om in een groep mensen te staan die oprecht geïnteresseerd is in dit onderwerp. Helga schreef er zelfs een artikel over op haar Zero Waste blog.

Dit gaat zeker een vervolg krijgen, maar hoe en vooral waar daar moet ik nog over nadenken. Hebben jullie ideeën?

Fair Fashion Friday 45

Fair Fashion Friday 45

Fair Fashion Friday 45

Borduurwerk

Eerder schreef ik dat één van mijn jurkjes wat laddertjes ging vertonen. Ik wist dus niet zo goed wat ik ermee aan moest. Iemand gaf me toen de tip om iets te borduren. Ik heb nooit echt wat met borduren gehad, maar besloot eens wat inspiratie op te doen.

Zo belande ik op pinterest tussen allerlei ontzettend leuke hipster cactus borduursels. Daar werd ik toch wel enthousiast van en ik besloot het te gaan proberen. En ja het bevalt me nog ook. Ik heb mezelf nieuwe borduurskills aangeleerd en wat grappige plantjes op mijn jurk gemaakt. De foto’s zijn niet fantastisch, want op vakantie, want met mobiel gemaakt, maar het gaat even om het idee. In mijn Dress diary ga ik er nog wat meer aandacht aan besteden volgende week…


Fair Wear Friday OOTD

Jurk: Bellamy Gallery
Shirt: Bellamy Gallery
Panty: Hema
Sjaal: Hema
Schoenen: via United Wardrobe
Jas: LangerChen via Nukuhiva

Auteur: Lidia

Eerlijke mode, Fotografie, enthousiast, moeder van 3...

12 gedachten over “Fair Fashion Friday 45”

  1. Wat ontzettend leuk, die workshop! Je hebt zo te lezen echt weer mensen geïnspireerd. Het kan nooit kwaad om je af en toe te bezinnen op waar je mee bezig bent en het is al helemaal goed om je te realiseren dat jouw persoonlijke kracht bij jezelf ligt en niet bij het nadoen van anderen. Juist jouw eigen bedenksels en schrijfsels maken dat ik jouw blog graag lees. Ik ben benieuwd naar je borduursels!

    1. Ja leuk he Maartje, ik vond het een goede tip en ook een uitdaging. Ik heb het een tijdje voor me uitgeschoven, tot ik echt niet meer anders kon. Wel fijn dat het dan ook nog leuk uitvalt;-).

    1. Leuk, ik ga eens kijken op je blog! Ik heb ook wel gedacht aan strijkapplicaties, maar die zijn best wel dik en ik denk dat dat niet mooi is op de stof van mijn jurk. Van flockfolie heb ik nog nooit gehoord.. Ben benieuwd;-)!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *