Eerlijk ‘webshoppen’ voor mannen

Eerlijke kleding Mannen

Het is voor mij makkelijk om tips te geven over eerlijke kleding voor vrouwen. Daar is gewoon veel meer over te vinden. Vandaag heb ik, via webshops, weer wat bij elkaar gezocht voor de mannen onder ons. Je hoeft er niet eens voor de deur uit. Hoewel mijn man een klassieke winkelhater is, vind hij het juist prettig om kleding te passen in een ‘echte winkel’, maar ik heb ook mannen gehoord die online winkelen echt een uitkomst vinden.

Inspiratie om iets bij elkaar te zoeken doe ik vaak door plaatjes te kijken. Ik ben dus een rasechte plaatjeskijker en Instgram en Pinterest zijn mijn walhalla. Ik vond via-via de instagram feed van Ben Brown, een reisfotograaf, met prachtige foto’s van overal ter wereld. Wat mij betreft een tip om te volgen op @mrbenbrown. Dat bracht me weer bij de bovenstaande foto van een megastoere (dat vind ik en mijn hubbie ook trouwens) Landrover Defender. En dat werd mijn inspiratiebron voor vandaag, stoere en comfortabele kleding die natuurlijk eerlijk gemaakt is.

Niet alles is heel goedkoop, dus houdt dat in je achterhoofd. Ik merk binnen ons eigen gezin dat ‘de mannen’ langer met hun kleding doen en minder ‘nodig’ hebben. Ik koop veel tweedehands, maar manlief koopt bijna alles nieuw en eerlijk. Ik vind dat ook prima, hij heeft minder kleding en hij doet er echt heel erg lang mee. En daarbovenop komt dat het tweedehands aanbod voor mannen ook niet zo groot is voor mijn gevoel.

De tips:

 1. Een zonnebril van Toms (€ 129,99).
 2. Een t-shirt van Armedangels via Wehkamp (€ 39,90)
 3. Een trui van Yunit Studio (€ 49,95)
 4. Een broek van Kuyichi (€ 120,00)
 5. Schoenen van Toms (€ 44,99). Ik moet zeggen dat ik niet veel eerlijke schoenentips heb voor mannen. Ik kom vaak niet veel verder dan Toms. Via Rankabrand heb ik wel gezien dat Timberland en Veja ook goed scoren (een C label).
 6. Een tas van Rains, via Goodfibrations (€ 79,00)

Ik ben benieuwd of dit een beetje aansluit bij de mannen onder ons, dus laat weten bij de reacties hieronder wat je vindt! En ook hoor ik het graag als je tips hebt natuurlijk.

Auteur: Lidia

Eerlijke mode, Fotografie, enthousiast, moeder van 3...

3 gedachten over “Eerlijk ‘webshoppen’ voor mannen”

 1. Ik vind dit nog een hele lastige. Ik ben toevallig op zoek geweest voor mijn man, die heeft wat nieuwe dingen nodig. Maar de keuze is beperkt. Het lijkt er bijna op dat hij op een ‘slecht’ merk moet uitkomen helaas. Zo jammer!
  We zijn op zoek naar polo’s en overhemden met korte mouwen. Voor zijn werk kan hij niet in een t-shirt.
  Als jij nog iets weet dan hoor ik het graag!

  1. Hoi Suzanne,
   Tof dat je het in ieder geval probeert!!
   Overhemden heb je wel van people tree en studio jux, kijk maar eens bij goodfibrations.nl. En ik weet dat je van knowledge coton ook poloshirts hebt, die heb ik bij zalando gespot. Succes met je zoektocht!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *