Dutch Sustainable Fashion Week

dutch sustainable fashion week

dutch sustainable fashion week

Het is nog niet zover, maar ik wil jullie bij deze al een tip van de hand doen, zodat je je alvast kunt voorbereiden;-). Je hoeft je niet voor te bereiden hoor, maar het is misschien wel leuk om te weten dat het eraan komt:

In de week van 7 tot en met 16 oktober is het Dutch Sustainable Fashion Week. Een tof evenement vind ik, want in heel Nederland staat Duurzame mode dan centraal. Er zijn verschillende events, lezingen, fashion shows, kledingruil events en nog veel meer te doen. Zelf ben ik van plan om in ieder geval naar Utrecht te gaan op 13 oktober, waar een kledingruil markt is met de Kledingbibliotheek en Goodfibrations.

Op de website van #dsfw kan je alle informatie vinden. Heel veel winkels in Nederland, reguliere winkels en winkels die alleen eerlijke kleding verkopen, laten hun duurzame merken extra goed zien in deze week. Je kunt in de winkels als het goed is ook de verhalen lezen of zien achter de merken. Ik ben heel benieuwd hoe ze het neer gaan zetten bij reguliere winkels. Zowieso vind ik het tof dat er ‘gewone’ winkels mee doen met zoiets als dit! Hopelijk wordt het gewoon in de toekomst dat iedere winkel meerdere eerlijke merken verkoopt, zodat het voor iedereen makkelijker wordt om kennis te maken met eerlijke mode.

Ben je wel geïnteresseerd in de events, hier heb ik een link naar de event kalender. Hopelijk zit er wat voor je bij en wie weet kom ik je nog ergens tegen!

Auteur: Lidia

Eerlijke mode, Fotografie, enthousiast, moeder van 3...

Eén gedachte over “Dutch Sustainable Fashion Week”

  1. I have never had anything like that. my face and body are clear. I just love watching them pop and squirt. I am just sa0&#g&#823y;…in8230;…….. Hell, I need to disinfect the house when I give the puppy a bath….hahaha

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *