All about fair fashion bestaat 1 jaar+ Winactie!

winactie armed angels

winnen fair fashion

Vandaag ben ik jarig en bestaat All about Fair Fashion ook een jaar. Hartstikke blij ben ik dat ik een jaar geleden hiermee starte, ik ontmoette inspirerende mensen, leerde prachtige producten kennen en meest belangrijk, ik leerde een hoop meer over eerlijke kleding.

Ik ga een nieuw blogjaar verwachtingsvol in en hiervoor maakte ik ook een nieuw logo en nieuwe foto’s. Sue van Picsue maakte een prachtige blog fotoshoot waar ik erg blij mee ben.

profiel

Bij verjaardagen horen ook kadootjes en daarom wil ik jullie gaan verwennen met een leuke winactie. Ik ben jullie als lezers enorm dankbaar en ik vind het supertof om te zien dat steeds meer mensen interesse krijgen voor eerlijke kleding.

De winactie, wat houdt het in?

 • Je kunt kiezen tussen een dames en een heren t-shirt van Armedangels via Wehkamp. Dus je kiest òf de dames òf de herenvariant.
 • Je laat een reactie achter hieronder, dat je mee doet (en misschien voor wie het t-shirt is;-))
 • Je hebt een extra kans, als je All about Fair fashion liked op Facebook en volgt op Instagram.
 • Op 28 november maak ik de winnaar bekend, ben je de winnaar dan krijg je een mailtje van mij.

winactie armed angels

Nogmaals echt superbedankt lieve lezers en volgers, ik ben hartstikke blij met jullie!!!

Auteur: Lidia

Eerlijke mode, Fotografie, enthousiast, moeder van 3...

10 gedachten over “All about fair fashion bestaat 1 jaar+ Winactie!”

 1. Gefeliciteerd (dubbel) met jouw verjaardag en met het 1 jarige bestaan van het mooie werk dat je doet. Ik doe graag mee met jouw leuke aktie en kies uiteraard voor de dames variant voor mijn dochter en jouw trouwe volger 😉 Dana.
  Ik zal je bericht ook even delen op fb.

 2. Gefeliciteerd met je verjaardag, Lidia!
  Ik doe graag mee met de winactie (voor de damesvariant). Ik vind de schoenen die je hier draagt zo tof! Van welk merk zijn ze?

 3. Al weer 1 jaar je blog! Ik heb al regelmatig inspiratie opgedaan en leuke merken ontdekt. Ik shop nu regelmatig eerlijk. Voor de winactie kies ik voor de herenvariant, een mooie eerlijke kleding aanvulling voor de kast van manlief.

 4. Zo wat gaat de tijd snel! Ik weet nog dat we elkaar ontmoetten. Zo bijzonder om iemand te spreken over dezelfde passie ♡.

  Ik wens je nog heel veel blogplezier! Uiteraard doe ik ook mee met jouw actie. Zou heel graag het damesshirt willen winnen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *